Առավոտյան նախաճաշ. թթվասերով ձվածեղ


11:00 , 30 հուլիս, 2017

Բաղադրությունը

ձու- 3 հատ

թթվասեր -3 ճաշի գդալ

քերած պանիր -100 գրամ 

աղ

սև պղպեղ

բուսայուղ կամ կարագ

 

Պատրաստման եղանակը

Թավայում տաքացրած բուսայուղի վրա լցնում ենք թթվասերը և հասցնում այն եռման աստիճանի, այնուհետև վրան ենք լցնում  ձուն, չենք խառնում, ավելացնում ենք քերած պանիրը, աղը, պղպեղը և փակում թավայի կափարիչը: Թողնում ենք 5 րոպե, մինչև վրայի պանիրը հալվի: Շատ համեղ է ստացվում: Բարի ախորժակ :)