Հիշեք, որ ցանկացած դիմակ դնում են միայն մաքուր մաշկին: Որոշ բաղադրիչներ կարող են ալերգիա առաջացնել, այնպես որ, մեղրի և դարչինի հանդեպ զգայուն մաշկ ունեցողները ավելի լավ է բացառեն այս բաղադրիչները:
Դրանց փոխարեն կարելի է ավելացնել ձվի դեղնուց:
Բաղադրիչներ
Պատրաստման եղանակը
1․ Խառնեք բոլոր բաղադրիչները. Բավականին պինդ զանգված է ստացվում: Քսեք դիմակը մաքուր դեմքի մաշկին և պարանոցին հաստ շերտով՝ խուսափելով աչքերի շուրջ տարածքից և շրթունքներից: Թողեք չորանա:
2․ 15-20 րոպե հետո լվացեք տաք ջրով:
Դիմակը լվանալով՝ դուք կնկատեք, որ մաշկը նկատելիորեն թարմացել է, ավելի բաց գույն է ստացել, ձգվել է, իսկ ծակոտիները մաքրվել են և նեղացել:
Օգտագործեք այս դիմակը շաբաթը երկու անգամ: