11:37 , 13 հուլիս, 2017
Բաղադրիչներ
- խմոր հում պիցցայի - 500գր
- խոզապուխտ - 5-8 շերտ
- երշիկ - 5-8 շերտ
- պանիր - 3-4 շերտ
- պանիր մոցարելլա - 7-8 կտոր
- ձվի դեղնուց - 1 հատ
- ձիթայուղ
Պատրաստման եղանակ
- Սեղանին շաղ տալ մի քիչ ալյուր, ապա ուղղանկյունաձև բացել խմորը: Սկզբում շարել կտրատված խոզապուխտը և երշիկը, ապա պրովոլոնե պանիրը և մոցարելլան՝ թողնելով խմորի ծայրից 3-4սմ ազատ տարածք:
- Խմորը փաթաթել ռուլետի նման:
- Ռուլետի վրա քսել ձիթայուղ, ապա եփել ջեռոցում 20-25րոպե 180-200աստիճանում:
- Պատրաստի պիցցան կտրատել փոքր ռուլետների և ուտել:
Իտալաամերիկյան պիցցա-ռուլետ «Սթրոմբոլի» պիցցայի պատրաստի խմորով: