Կաթնասերի արտադրության պոտենցիալը՝ տարեսկզբին


23:30 , 10 մայիս, 2017

Կաթնամթերքի արտադրությունում տարեսկզբին արձանագրվել են մի շարք դրական ցուցանիշներ:

Ըստ ազգային վիճակագրական ծառայության կողմից հրապարակված տվյալների՝ 2017 թվականի առաջին եռամսյակում կաթնասերի արտադրությունը նախորդ տարվա նույն ժամանակահատվածի համեմատ ավելացել Է 12%-ով:

Image may contain: text

Դրանից զատ՝ դրական արդյունքներ են արձանագրվել յոգուրտի և պանրի արտադրությունում, որտեղ աճը կազմել է համապատասխանաբար 33.7 և 4.6 տոկոս: