19:40 , 10 ապրիլ, 2017
Life.tert.am-ը գրում է.
Զատկի ավանդական թխվածքը` «կուլիչը, սեղանի գլխավոր բաղադրիչներից մեկն է։ Այն ջնարակապատ թխվածք է, որի ներսում սովորաբար չամիչ է լինում։ Ահա, թե ինչպես է պետք պատրաստել զատկական թխվածքը։
Բաղադրությունը՝
Կաթ-500 մլ
Չոր խմորիչ-11 գրամ (կամ 50-60 գ թաց խմորիչ)
Ալյուր-1-1.3 կգ
Ձու-6 հատ
Կարագ-200 գրամ
Շաքարավազ- 250-300 գրամ
Չամիչ -300 գրամ
Վանիլային շաքար-1 թեյի գդալ
Աղ- երկու պտղունց
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։