Զատկի տոնի ավանդական թխվածք՝ կուլիչ, պատրաստելու գաղտնիքները


19:40 , 10 ապրիլ, 2017

Life.tert.am-ը գրում է.
 Զատկի ավանդական թխվածքը` «կուլիչը, սեղանի գլխավոր բաղադրիչներից մեկն է։ Այն ջնարակապատ թխվածք է, որի ներսում սովորաբար չամիչ է լինում։ Ահա, թե ինչպես է պետք պատրաստել զատկական թխվածքը։

Բաղադրությունը՝

Կաթ-500 մլ 
Չոր խմորիչ-11 գրամ (կամ 50-60 գ թաց խմորիչ) 
Ալյուր-1-1.3 կգ 
Ձու-6 հատ
Կարագ-200 գրամ 
Շաքարավազ- 250-300 գրամ 
Չամիչ -300 գրամ 
Վանիլային շաքար-1 թեյի գդալ 
Աղ- երկու պտղունց

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ։