00:38 , 16 հունիս, 2016
Barometer.am-ը գրում է.
Ըմպելիքը պատրաստելու համար հարկավոր է.
Պատրաստումը.
Քերել կոճապղպեղը, մանր կտրատել անանուխը, քամել կիտրոնի հյութը: Այս ամենն ավելացնել ջրի մեջ, թողնել, որ թրմվի 2-3 ժամ: Այնուհետև քամել և 1 ժամով դնել սառնարանում:
Խմել 7 օր՝ 200 գրամ ամեն ուտելուց առաջ:
Այս ըմպելիքն ունի սուր համ, այդ պատճառով նրանց, ովքեր նախկինում կիտրոնով և կոճապղպեղով բաղադարտոմսեր չեն փորձել՝ խորհուրդ է տրվում առաջին մի քանի օրը սկսել 100 գ-ից: