Մրգերի ամենօրյա օգտագործումը 40%-ով նվազեցնում է կաթվածի ռիսկը


17:35 , 12 հունիս, 2016

3.-makan-sayur-dan-buah-(1)Առաջատար մասնագետների պնդմամբ՝ ամեն օր ոչ մեծ քանակությամբ միրգ ուտելը կարող է նվազեցնել սիրտ-անոթային համակարգի խնդիրների առաջացման վտանգը:

Ուսումնասիրությունները ցույց են տվել, որ ամենր օր սննդակարգի մեջ մրգի ներառումը 40%-ով նվազեցնում է կաթվածի հավանականությունը:

Մասնագետները հայտարարել են, որ կարելի է առավելագույնս օգուտ ստանալ նույնիսկ ամեն օր 150 գրամ խնձոր, բանան և այլ մրգեր օգտագործելուց: