Հայաստանում նվազել են հացի, ալյուրի, մակարոնեղենի, ձավարեղենի արտադրության ծավալները


22:50 , 11 հունիս, 2016

Panorama.am-ը գրում է.

Հայաստանում 2016 թվականի հունվար-ապրիլի ամիսներին արտադրվել է 94.4 հազար տոննա հաց, ինչը 2015թ-ի նույն ժամանակահատվածի համեմատ 2 տոկոսով նվազել է: Այս մասին տեղեկանում ենք ՀՀ ազգային վիճակագրական ծառայությունից:

Նշված ժամանակահատվածում 20.7%-ով նվազել է ալյուրի արտադրությունը` կազմելով 49.2 հազար տոննա, իսկ հրուշակեղենի արտադրության ծավալները նվազել են 19%-ով` կազմելով 4 587.9  հազար տոննա:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ