Բաղադրամասեր՝
200 գրամ ելակ
100 գրամ թխվածքաբլիթ
4 ճաշի գդալ կոնյակ
50 գրամ կարագ
500 գրամ կաթնաշոռ
60 գրամ շաքարի փոշի
1 տուփ վանիլային շաքարավազ
20 գրամ ժելատին
Պատրաստման եղանակ՝
Հալած կարագին ու կոնյակին ավելացնել մանրացրած բլիթները։
Հարմար պլաստիկ ամանը պատել կարագով ու շաքարի փոշիով, լցնել առաջին շերտը։
Շրջանագծով շարել ելակը։

Կաթնաշոռը շաքարավազի ու վանիլինի հետ միախառնել։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
