Բաղադրամասեր՝
400 գրամ ալյուր
200 գրամ կարագ
200 մլ կաթ
50 գրամ դրոժ
1 ճաշի գդալ շաքարավազ
550 գրամ խոզապուխտ (կամ այ տեսակի միս)
1 հատ սոխ
1 հատ ձու
Սև պղպեղ
Պատրաստման եղանակ՝
Միսն ու սոխը կտրատել, ավելացնել շաքարավազը, աղ, պղպեղ։
Կարագը հալեցնել, ավելացնել կաթին, ավելացնել դրոժ։

Ալյուրը կամաց-կամաց ավելացնել ու լավ խառնել։

Խմորը դնել սառնարան 40 րոպե։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
