10:26 , 21 մարտ, 2016

Life.panora.am-ը գրում է.
Բաղադրամասեր՝
1 տուփ խտացրած կաթ
3 հատ ձու՝ 2-ը կրեմ,1-ը՝ խմոր
1թեյի գդալ սոդա՝ բացած քացախի մեջ
470 գրամ ալյուր
500 մլ կաթ
1 բաժալ շաքարավազ
Վանիլին
200 գրամ սերուցքային կարագ
1 բաժակի չաձ հունական ընկույզ
Պատրաստման եղանակ՝
Կրեմ
Կաթը լցնել թավայի, մեջ, ավելացնել 2 ձուն, 2 ճաշի գդալ ալյուր, շաքարավազը, վանիլինը։
Դնել կրակին, մինչև դառնա պինդ զանգված։
Խմոր՝
Խտացրած կաթը, 1 ձուն միախառնել, հարել։
Ավելացնել սոդան ու կամաց-կամաց ալյուրը։
Խմորը բաժանել մի քանի մասի, գրտնակել, թավայի մեջ տապակել։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ
այստեղ