Բաղադրամասեր՝
1 հատ ձու
300 գրամ սերուցքային կարագ
500 գրամ ալյուր
200 մլ սառը ջուր
Աղ
1 ճաշի գդալ քացախ
Կրեմ՝
500 մլ կաթ
2 հատ ձու
1/2 բաժակ շաքարավազ
Վանիլին
1.5 ճաշի գդալ ալյուր
20 գրամ սերուցքային կարագ
150 մլ սերուցք
Պատրաստման եղանակ՝
Ջուրը, ձուն, աղը, քացախը միախառնել։

Ալյուրը լցնել տախտակին, ավելացնել կտրատած կարագը, միախառնել։

Երկու զանգվածքները միախառնել, դնել սառնարան 2 ժամ։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
