Կանաչ «ռումբ»՝ ճարպերի դեմ


05:43 , 21 դեկտեմբեր, 2015
Կանաչ «ռումբ»՝ ճարպերի դեմ168.am–ը գրում է.
Ձմռան տոներին բոլորս էլ գայթակղվում ենք հարուստ և լեցուն սեղաններով: Սա հենց այն ժամանակահատվածն է, երբ օրգանիզմին ամենաշատն է անհրաժեշտ որևէ բնական միջոց, որը կօգնի մարսել բոլոր համեղ կերակուրներն ու թույլ չի տա այդ կերակուրներին՝ ճարպի տեսքով «կուտակվել» մեր որովայնի հատվածում:
Ձեզ ենք ներկայացնում կանաչ ռումբ կոչվող ըմպելիքը, որն այս հարցում լավագույնս կօգնի ձեզ:
Բաղադրություն
  • 1 սառած բանան
  • 1 ճ/գ աղացած կոճապղպեղ
  • 2 ճ/գ աղացած կտավատի սերմեր
  • 1 բաժակ սառեցրած հապալաս
  • Կես բաժակ սպանախ
  • Սառույցի կտորներ
Բոլոր բաղադրիչները լցրեք բլենդերի մեջ, լավ հարեք: Առավոտյան՝ դատարկ ստամոքսին, խմեք այս հյութը:
Այն հրաշալի կերպով պայքարում է օրգանիզմի ավելորդ ճարպերի դեմ: Այս բաղադրատոմսից օգտված մարդկանց մեծ մասը փաստում է, որ այն օգնում է մի քանի օրվա ընթացքում ազատվել մի քանի կիլոգրամներից:
Այս հյութի բոլոր բաղադրիչների մասին բազմիցս խոսել ենք մեր նախորդ հրապարակումներում:
Բանանը, օրինակ, մեծ քանակությամբ կալիում, հակաօքսիդանտներ և մանրաթելեր է պարունակում, ահա թե ինչու է այս միրգը լավացնում մարսողությունն ու օգնում օրգանիզմից դուրս բերել ավելորդ տոքսինները: