00:13 , 18 դեկտեմբեր, 2015
168.am-ը գրում է.
Կտավատի ալյուրն ի վիճակի է տարրալուծել և օրգանիզմից դուրս բերել տոքսինները, շլակները, իջեցնել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը: Այն կործանիչ ազդեցություն ունի վիրուսների և սնկային ինֆեկցիաների նկատմամբ: Կտավատը դրական ազդեցություն ունի լիպիդների փոխանակման վրա:
Ինչի՞ համար է օգտակար կտավատի ալյուրը
Օգտագործման ձևը
Այս ալյուրն օգտագործվում է ՝ որպես սննդի բաղադրիչ մաս, որն ունի հակապարազիտային ազդեցություն: Մեկ չափաբաժնին՝ 2-3 թ/գ:
Աղիների մաքրում
Եթե դժվար է գտնել կտավատի ալյուր, ապա կարող եք ինքներդ աղալ կտավատն ու ստանալ այն:
Այս խառնուրդը պետք է ուտել նախաճաշի փոխարեն: Հաստ և բարակ աղիները կմաքրվեն քարերից, պարազիտներից, միևնույն ժամանակ՝ կպահպանեն իրենց միկրոֆլորան: Թթվասերը կարող եք փոխարինել մածունով: Շատ կարևոր է նաև օրվա ընթացքում 2 լ ջուր խմել: