Բաղադրամասեր՝
300 գրամ ալյուր
120 գրամ կոկոսի փաթիլ
3 հատ ձու
150 գրամ սերուցքային կարագ
280 գրամ շաքարավազ՝ 80 գրամը գլազուրի, 200-ը՝ խմորի
150 գրամ սերուցքային կարագ
1 տուփ փխրեցուցիչ
200 մլ կաթ
200 մլ չամիչ
Ընկույզ
100 գրամ շոկոլադ
2 ճաշի գդալ ռոմ
Պատրաստման եղանակ՝
Չամիչի վրա լցնել եռացրած ջուր, 5 րոպե հետո քամել, ավելացնել ռոմ։

Ալյուրը խառնել փխրեցուցիչի ու շաքարավազի հետ։ Ավելացնել կարագը։
.png)
Ավելացնել ձուն։

Ավելացնել կոկոսի փաթիլները, ընկույզը, չամիչը, կաթը։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
