13:52 , 2 դեկտեմբեր, 2015
Թուրինջը հայտնի է իր հակաբակտերիալ հատկություններով։ Այն հարուստ է C, A, B, D, E վիտամիններով և հանքային նյութերով, կալցիումով, ֆոսֆորով, մագնեզիումով, մանգանով, ցինկով և պղինձով։
Այս բաղադրատոմսի պատրաստման համար անհրաժեշտ բաղադրիչներն են՝
• 1 մեծ, հասած թուրինջ
• 1 ճաշի գդալ մեղր։
Պատրաստման եղանակը
Թուրինջը պետք է լինի սառը։ Պտուղը կիսել 2 մասի և գդալով հեռացնել կեղևը։ Թուրինջի միջուկը և մեղրը լցնել բլենդերի մեջ, հարել՝ մինչև ստացվի համասեռ խառնուրդ։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ
այստեղ