13:30 , 24 նոյեմբեր, 2015
Բաղադրիչներ
- հավի ֆիլե - 300գր
- վարունգ - 150գր
- ոլոռ կանաչ, պահածոյացված - 150գր
- թթվասեր - 150գր
- սամիթ - 100գր
- աղ - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Լվանում և խաշում ենք հավի ֆիլեն:

- Պատրաստի ֆիլեն հանում ենք կաթսայից, թողնում, որ սառչի, ապա կտրատում խորանարդիկներով:
Առանձին ամանի մեջ խառնում ենք կտրատված վարունգը, ֆիլեն, սամիթն ու պահածոյացված կանաչ ոլոռը:

- Ապա ավելացնում ենք թթվասերն ու աղը և խառնում, թողնում ենք` աղցանը հանգստանա 15 րոպե և մատուցում:

Հավի մսով աղցանին ավելի նուրբ համ հաղորդելու համար կարող եք ավելացնել կտրատված արքայախնձոր և ընկույզ: