Օրվա բաղադրատոմսը. Համեղ պիցցա 5 րոպեում (Photo)


11:20 , 22 նոյեմբեր, 2015
Բաղադրիչներ
 
Խմորի համար՝
ալյուր – 200գր
կաթ – 100գր
ձու – 1 հատ
աղ – մեկ պտղունց
Միջուկի համար՝
լոլիկի մածուկ – 100գր
պանիր մոցարելլա – 100գր
երշիկ – 150գր
ռեհան – 1/2թ/գդ(չորացրած)
Պատրաստման եղանակ
 
Խառնում ենք ալյուրը, կաթը, ձուն ու աղը և հունցում փափուկ խմոր:
hamex-pizza-5-ropeum-2
Բաժանում ենք խմորը երկու գնդի, յուրաքանչյուր գունդ գրտնկում ենք ու բացում բարակ շերտով:
hamex-pizza-5-ropeum-3
Դնում ենք մի լոշիկը միկրոալիքային վառարանի ափսեի մեջ, վրան քսում լոլիկի մածուկը, ապա վրան դնում ենք կտրատված երշիկը, մոցարելլան ու շաղ ենք տալիս չորացրած ռեհանը:
Նույնը կրկնում ենք երկրորդ լոշիկի հետ:
hamex-pizza-5-ropeum-4
Պատրաստի պիցցան դնում ենք միկրոալիքային վառարանի մեջ և թխում 5 րոպե:
Հանում ենք տաք պիցցան միկրոալիքային վառարանից և մատուցում:
hamex-pizza-5-ropeum-5
Այս քանակության մթերքից ստացվում է 2 համեղ պիցցա: Ցանկության դեպքում պիցցայի բաղադրիչների մեջ կարելի ավելացնել պահածոյացված շանպինյոն 
 
Սա անպայման պետք է փորձել