09:07 , 13 նոյեմբեր, 2015
Պատրաստման եղանակ
- Մաքրում ենք նուռը: Լցնում ենք նռան հատիկներն ամանի մեջ և տրորում:

- Ստացված հյութը քամում ենք կաթսայի մեջ մառլյայի միջոցով, դնում թույլ կրակի վրա և եփում (անընդհատ խառնելով) մինչև հյութի խտանալը:

- Հանում ենք սոուսը կրակի վրայից, ավելացնում աղը և թողնում, որ սառչի:
Պատրաստի սոուսը լցնում ենք ամանի մեջ և տեղափոխում սառնարան:
Եվ մեր սուուսը պատրաստ է:

Ի դեպ, եթե նռան սոուս «Նարշարաբ»-ը ստացվել է շատ թթու, ապա կարող եք ավելացնել մի փոքր շաքարավազ: