09:06 , 4 նոյեմբեր, 2015
Բաղադրիչներ
- հաց սպիտակ - 4 շերտ
- հավի ֆիլե - 250գր
- լոլիկ - 1 հատ
- բեկոն - 4-6 շերտ
- հազարի թերթեր - 4 հատ
- մայոնեզ - 2թ/գդ
- աղ - ըստ ճաշակի
- պղպեղ սև - ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ
- Տաքացնում ենք հացը յուրաքանչյուր կողմից 30 վայրկյան:
Տապակի մեջ դնում ենք բեկոնը և տապակում յուրաքանչյուր կողմից 2 րոպե:

- Կտրում ենք հավի ֆիլեն բարակ շերտով, վրան լցնում աղն և սև պղպեղը ու տապակում նույն տապակի մեջ, որտեղ տապակել էինք բեկոնը, յուրաքանչյուր կողմից 3-4 րոպե:

- Հացի շերտի վրա քսում ենք մայոնեզը, վրան դնում հազարի թերթիկը, տապակած բեկոնը ու կլոր շերտով կտրատված լոլիկը, ապա ավելացնում ենք պատրաստի ֆիլեն և փակում հացի երկրորդ շերտով: Կատարում ենք նույն գործողությունը մնացած հացի շերտերով:

- Եվ կարելի է անցնել համտեսելուն:

Արդյունքում ստանում ենք համեղ ու կշտացնող հավով և բեկոնով 2 սենդվիչ, որի ցանկացած բաղադրիչ կարելի է փոփոխել ըստ Ձեր նախասիրության:)