Բաղադրամասեր՝
1 տուփ խտացրած կաթ
20 գրամ սերուցքային կարագ
200 գրամ կոկոսի փաթիլներ
Նուշ
Պատրաստման եղանակ՝
Գոլորշու վրա հալեցնել կարագը։ Ավելացնել խտացրած կաթը ու անընդհատ խառնել։
.png)
Վերցնել կրակից, ավելացնել կոկոսի փաթիլները։

Թողնել զանգվածը հանգստանա, հետո դնել սառնարան։

Հանել սառնարանից, թեյի գդալի չափով վերցնել զանգվածից, մեջտեղում դնել նուշի հատիկը ու կլորավուն տեսք տալ։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
