Բաղադրամասեր՝
170 գրամ սերուցքային կարագ
3 բաժակ շաքարավազ
400 գրամ խտացրած կաթ
1 բաժակ ընկույզ
2 բաժակ ալյուր
3 բաժակ կակաոյի փոշի
1 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
Սոդա
Աղ
2 հատ ձու
1 տուփ թթվասեր
Բուսայուղ
1 թեյի գդալ քացախ
180 գրամ կաթ
250 գրամ մուգ շոկոլադ
Պատրաստման եղանակ՝
115 գրամ կարագը, 1 բաժակ շաքարավազը միախառնել։ Դնել կրակին, մինչ լուծվեն։

Կարամելը լցնել երկու շրջանաձև ամանների մեջ, դնել ջեռոց 170 աստիճանով, պնդանալուց հետո հանել, ավելացնել ընկույզ։

Ալյուրը միախառնել կակաոյի հետ, ավելացնել սոդան, աղը, մեկ բաժակ շաքարավազը, փխրեցուցիչը։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
