Բաղադրամասեր՝
300 գրամ կարտոֆիլ
2 հատ սոխ
75 գրամ կրախմալ
1 հատ ձու
Աղ
Սև պղպեղ
Ընկույզ
Բուսայուղ
Սխտոր
100 մլ տոմատ
Մի թեյի գդալ շաքարավազ
150 գրամ չերի լոլիկ
200 գրամ մոցարելա
Կես տուփ թյունոս ձուկ
Պատրաստման եղանակ՝
Կարտոֆիլն ու սոխը մաքրել, քերիչով անցկացնել, ավելացնել կրախմալը, ձուն ու խառնել։

Համեմել աղով, պղպեղով ու ավելացնել ընկույզը։

Ձեթը թավայի մեջ տաքացնել, կարտոֆիլով զանգվածը դնել կրակին՝ միջին ուժգնության։

Տապակել երկու կողմով։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
