Դիետայից հետո քաշը պահպանելու ոսկե կանոններ


13:38 , 20 օգոստոս, 2015

Դիետայից հետո քաշը պահպանելու ոսկե կանոններ

Life.panorama.am-ը գրում է.

Շատ դեպքերում դիետայից հետո քաշը պահելը հեշտ չէ: Անգամ դիետայից հետո դուք պետք է պահպանեք ճիշտ սնվելու կանոնները, որպեսզի կորցրած կիլոգրամները կրկին չվերականգնվեն:

Պահպանելով այս կանոնները, դուք ոչ միայն կպահեք դիետայի արդյունքները, այլ նաև կամրացնեք ձեր օրգանիզմը, ինչն անհրաժեշտ է ձմռանը նախապատրաստվելու համար:

- Նախաճաշի ժամանակ անպայման կերեք կոշտ ալյուրից պատրաստված մի կտոր հաց կամ վարսակի շիլա

- Սնվել` օրական 4 անգամից ոչ պակաս` փոքր չափաբաժիններով և ցանկալի է՝ միշտ նույն ժամերին:

- Հում բանջարեղենը համատեղեք եփած կերակուրի հետ (թարմ աղցան և ապուր):

- Աղը փոխարինեք մանրեցված չորացրած կանաչեղենով՝ ռեհան, սամիթ, մաղադանոս:

- Ձուկը պետք է լինի ձեր սեղանին շաբաթական ամենաքիչը երկու անգամ: Նախապատվությունը տվեք թարմ կամ ապխտած սաղմոնին, սկումբրիային, սարդինա ձկանը, իշխանին: Այս ձկներում շատ են օմեգա-3 ճարպաթթուները, որոնք ամրացնում են սրտամկանը

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ