Բաղադրամասեր՝
225 գրամ ալյուր
150 գրամ սերուցքային կարագ
1 հատ
2 ճաշի գդալ ջուր
Աղ
Միջուկ՝
4 հատ կարտոֆիլ
150 մլ կաթ
՛50 գրամ կարագ
Կանաչիներ
1 հատ սոխ
2 ճաշի գդալ սոյայի սոուս
100 գրամ բեկոն
Պատրաստման եղանակ՝
Կարագը, աղն ու ալյուրը միախառնել։ Ավելացնել ձուն ու սառը ջուրը։ Խմորը դնել սառնարան։

Կարտոֆիլը մաքրել, խաշել ու պյուրե անել՝ բլենդերի մեջ լցնելով խաշած կարտոֆիլները, կաթը, կարագը, սոյայի սոուսը։ Կանաչիները կտրատել, ավելացնել պյուրեին։

Սոխն ու բեկոնը կտրատել։
Սոխը դնել կրակին, ավելացնել բեկոնը։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
