Բաղադրամասեր՝
5 հատ ձու
200 գրամ ալյուր
250 գրամ շաքարավազ
1 տուփ փխրեցուցիչ
Աղ
2 տուփ վանիլային շաքարավազ
3 ճաշի գդալ ջուր
200 գրամ սերուցքային կարագ
150 գրամ շաքարի փոշի
600 գրամ ելակ
50 գրամ մորի
Պատրաստման եղանակ՝
5 սպիտակուցը խարել, ավելացնել 50 գրամ շաքար։

Դեղնուցներ հարել 200 գրամ շաքարի հետ, ավելացնել վանիլային շաքարըա, 3 ճաշի գդալ եռացրած ջուրը։

Միախառնել երկու զանգվածքները, ավելացնել փխրեցուցիչ և ալյուր։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ
