Բաղադրամասեր՝
200 գրամ շամպինիոն տեսակի սունկ
2 հատ սոխ
0,5 տուփ եգիպտացորեն
2 բաժակի չափ կարտոֆիլի պյուրե
չիպսեր՝ բեկոնի համով
500 գրամ հավի կրծքամիս
Մայոնեզ
Աղ
Պղպեղ
Կանաչի՝ ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակ՝
Սոխն ու սունկը կտրատել, տապակել։
.jpg)
.jpg)
Դնել մատուցվող ամանի մեջ որպես առաջին շերտ և տարածել պյուրեն, հետո՝ մայոնեզը։
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Հավի միսը խաշել, մանրացնել, տարածել ամանի մեջ, հետո լցնել եգիպտացորենը, պյուրեի մնացած մասը։
.jpg)
.jpg)
Զարդարել չիպսերով։
.jpg)
