Դեն մի նետեք գարնանային սոխի կանաչ հատվածը. այն բուժիչ հատկություններ ունի


11:30 , 9 ապրիլ, 2015

Life.panorama.am-ը գրում է.

Դեն մի նետեք գարնանային սոխի կանաչ հատվածը. այն բուժիչ հատկություններ ունի

Գարնանային կանաչ սոխը շատ օգտակար հատկություններ ունի։ Մարդիկ շատ հաճախ չեն օգտագործում դրա կանաչ մասը, բայց իզուր։ Այն իր մեջ շատ օգտակար նյութեր է պարունակում, լավ միջոց է մրսածության և սթրեսի դեմ։ Եթե իրար միախառնեք սոխի կանաչ հատվածը, կոճապղպեղը և աղը, կստանաք հրաշք բուժիչ լուծույթ։ 

Նշված բաղադրիչները դրեք փոքր սրբիչի մեջ, թողեք մի փոքր տաքանան, լավ փաթաթեք և դրեք մարմնի ցավող հատվածին (ձեռք, գլուխ, մեջք)։

Այս մեթոդե դեռ վաղուց է  կիրառվում և շատ արդյունավետ է։