Բաղադրամասեր՝
Խմոր՝
3 հատ ձու
200 գրամ շաքարավազ
2 հատ բանան
200 գրամ սերուցքային կարագ
1 թեյի գդալ սոդա
Ալյուր
Սիրոպ՝
½ կիտորն
200 գրամ ջուր
5 ճաշի գդալ շաքարավազ
Կրեմ՝
1 տուփ խտացրած կաթ
1 տուփ եփած խտացրած կաթ
Զարդարելու համար՝
Գետնանուշ և կոկոսի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակ՝
Ձուն հարել շաքարավազի հետ։
.jpg)
Զանգվածին ավելացնել պյուրե դարձրած բանանը։
.jpg)
Կարագը գոլորշու վրա հալեցնել, ավելացնել զանգվազին, ավելացնել սոդան և խառնել։
