Բաղադրամասեր՝
200 գրամ շոկոլադ
200 գրամ սերուցքային կարագ
7 հատ ձու
150 գրամ շաքարավազ
300 գրամ ալյուր
100 գրամ կրախմալ
100 գրամ չորահաց
2 թեյի գդալ վանիլային շաքար
2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
Կրեմ՝
500 գրամ բալ (պահածոյացված կամ թարմ)
500 գրամ թթվասեր
200 գրամ շաքարավազ
Պատրաստման եղանակ՝
Գոլորշու վրա հալեցնել շոկոլադը։
.jpg)
Արդեն հալած կարագը խառնել շաքարավազի և վանիլային շաքարավազի հետ։
.jpg)
Ձվերի դեղնուցն առանձնացնել սպիտակուցից, դեղնուցները ավելացնել կարագին և շաքարավազին ու խառնել։
