Բաղադրամասեր՝
Խմոր՝
2 հատ ձու
100 գրամ սերուցքային կարագ
120 գրամ շաքարավազ
20 գրամ կակաո
100 գրամ ալյուր
2 թեյի գդալ փխրեցուցիչ
Միջուկ՝
300 մլ 30 տոկոսանոց սերուցք
100 գրամ շաքարի փոշի
50 գրամ գետնանուշ
250 գրամ բալ՝ թարմ կամ պահածոյացված
50 գրամ շոկոլադ
Պատրաստման եղանակ՝
Իրար խառնել ալյուրը, կակաոն և փխրեցուցիչը։
.jpg)
Ավելացնել կարագ և խառնել։
.jpg)
Ավելացնել շաքարավազ և խառնել։
.jpg)
Առանձին ամանում ձուն հարել, ավելացնել խմորին և խառնել։
