Բաղադրամասեր՝
Խմոր՝
400 գրամ ալյուր
250 մլ ջուր
2 ճաշի գդալ բուսայուղ
1 թեյի գդալ շաքար
Աղ
Դրոժ
Միջուկ՝
2 ճաշի դգալ տոմատի մածուկ
150 գրամ խոզապուխտ
150 գրամ հավի ֆիլե
120 գրամ պահածոյացված անանաս
150 գրամ պանիր
Պատրաստման եղանակ՝
Խմոր՝
Ամանի մեջ իրար ենք խառնում ալյուրը, շաքարը, աղը, դրոժը։
Ավելացնել եռացրած ջուրը։
.png)
Ավելացնել բուսայուղը և խառնել։

Խմորը դնել տաք տեղ, որ բարձրանա։

Խոզապուխտը, հավի ֆիլեն, անանասը կտրատել։
