Բաղադրությունը
600 գրամ կաթնաշոռ
1 հատ ձու
0.5 բաժակ մանրաձավար
0.5 բաժակ շաքարավազ
Վանիլին
100 գրամ շոկոլադ
Վարսակի փաթիլներ
Պատրաստման եղանակը
1.Խառնել իրար կաթնաշոռը, ձուն, մանրաձավարը, շաքարավազը և վանիլիը, հունցել խմոր:
Կոտրել շոկոլադը կտորների:
2. Ստացված խմորից պատրաստել գնդեր, մեջը դնել շոկոլադի կտոր և տալ պանրիկի տեսք:
3. Պանրիկները գլորել վարսակի փաթիլների մեջ և տապակել մինչև պատրաստ լինի: