Բաղադրամասեր՝
4 հատ ձու
100 գրամ շաքարավազ
250 գրամ երկարավուն թխվածքաբլիթներ
500 գրամ մասկարպոնե տեսանի պանիր
350 մլ սուրճ
2-3 ճաշի գդալ գինի
Պատրաստման եղանակ՝
Դեղնուցն առանձնացնել սպիտակուցից, դեղնուցը խառնել շաքարավազի հետ։
.jpg)
Ավելացնել մասկարպոնեն և խառնել։
Սպիտակուցն առանձին հարել հետո ավելացնել դեղնուցի զանգվածը։

Սուրճ պատրաստել, թխվածքաբլիթները թաթախել սուրճի մեջ, հետո տեղավորել հարմար ամանի մեջ։
