23:04 , 11 դեկտեմբեր, 2014
Life.panorama.am-ը գրում է․
Շատերը կարծում են, որ կարագը չափազանց վտանգավոր է և կարող է բարձրացնել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը, ոմանք էլ կարծում են, որ կարագն այն եզակի կաթնամթերքներից է, որի օգտագործումը չափազնաց կարևոր է:
Ներկայացնում ենք կարագի օգտակար և բացասական ազդեցությունները:
Կարագի օգտակար հատկությունները.
Այս մթերքը պետք է օգտագործել հատկապես ցուրտ եղանակին: Կարագը պարունակում է D վիտամին: Պետք է նշել, որ հալած յուղը նույնպես ունի օգտագար հատկություններ: Վերջինս մաքրում է օրգանիզմը վնասակար նյութերից: Ի դեպ, կարագի և հալած յուղի չափավոր օգտագործումը չի կարող բարձրացնել արյան մեջ խոլեստերինի մակարդակը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ