Եփած բրինձն օգտակար է առողջությանը


16:30 , 2 դեկտեմբեր, 2014

Life.panorama.am-ը գրում է․

Եփած բրինձն օգտակար է առողջությանը
 
Ծագող արևի երկրի բնակիչների համար բրինձը միայն սնունդ չէ: Ճապոնացիները կարծում են, որ դրանում է թաքնված երկարակեցության գաղտնիքներից մեկը:Բրնձի հետ մատուցվում են մնացած բաղադրիչները` բանջարեղեն, մեկ ափսե բուսական ապուր, ձուկ, ծովամթերք և մսի կտոր: Ճապոնացի հացկերույթների ժամանակ բրինձը նաև հաց է: 
 
Փորձագետները վստահեցնում են, որ նման «հացերը» գործնականում իդեալական են, քանի որ հարուստ են բոլոր անհրաժեշտ նյութերով և չեն հանգեցնում հավելյալ քաշի, բարձր ճնշման և սիրտ-անոթային հիվանդությունների:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ