Ցածր կալորիականությամբ սննդակարգը դառնում է շատակերության պատճառ


14:57 , 24 հոկտեմբեր, 2014

6Elq.am-ը գրում է․

Գիտնականների հետազոտությունների արդյունքում պարզ է դարձել, որ ռեստորաններում, սննդի կետերում ուտելիքի ընտրության լայն հնարավորությունը հաճախ կարող է շփոթեցնել հաճախորդներին: Այդ պատճառով կան վայրեր, որտեղ փորձում են դասակարգել տեղեկությունները՝ առանձնացնելով սովորական և դիետիկ ճաշացանկը, ինչը կարող է հանգեցնել առողջական վատ հետևանքների: Գիտնականներ Ջեփրի Փարքերը և Դոնալդ Լեմանը մի շարք օնլայն փորձարկումներ են իրականացրել: 

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ