Ինչպե՞ս պատրաստել բանջարեղենային բրինձ


16:30 , 3 հոկտեմբեր, 2014

Ինչպե՞ս պատրաստել բանջարեղենային բրինձLife.panorama.am-ը գրում է.

Այս ուտեստը պատրաստելու համար անհրաժեշտ է բրինձ, սմբուկ, կանաչ և կարմիր պղպեղ, լոլիկ, սունկ և սխտոր:

Նախ անհրաժեշտ է մանր խորանարդիկներով կտրատել սմբուկը, տապակել ձեթի մեջ, այնուհետև այն մի կողմ դնել: Առանձին թավայի մեջ կտրատել 1-2 լոլիկ, թեթև տապակել, ավելացնել բրինձը, 1-2 րոպե խառնել լոլիկի հետ: 

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ