Օրվա բաղադրատոմս. Հավով «երշիկ» (վիդեո)


10:12 , 1 հոկտեմբեր, 2014

Life.panorama.am-ը գրում է․

Օրվա բաղադրատոմս. Հավով «երշիկ» (վիդեո)

Բաղադրամասեր`
 
Հավի դոշ` 1 հատ
 
Հավի բուդ 500 գրամ
 
Սերուցք` 100 մլ
 
սոխ
 
Սխտոր Օրեգանո
 
Կարմիր պղպեղ` 1 հատ
 
Չոր դոնդող
 
Պատրաստման եղանակ`
 
Կարմիր պղպեղը մանր կտրատել, լցնել թասի մեջ, ավելացնել մանր կտրատած սոխն ու սխտորը: Հավի դոշը խորանարդների կտրատել, ավելացնել հավի անկաշի դոշիի միսը: Խճողակը համեմել, ավելացնել սերուցքը, դոնդողը: Զանգվածը 2 գնդի բաժանել, գնդերը դնել սննդային թաղանթի վրա, երկարուկ երշիկ ձևավորել, մի քանի տակ փաթաթել թաղանթով, ծայրերը կապել:
 
Կաթսայի մեջ ջուր եղացնել, երշիկները եփել 20 րոպե:
 
Հետո այն 6 ժամ դնել սառնարան, որ կրելիս պահպանվի ձրը: Ազատել թաղանթից, կտրտել և մատուցել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ