10:12 , 1 հոկտեմբեր, 2014
Life.panorama.am-ը գրում է․

Բաղադրամասեր`
Հավի դոշ` 1 հատ
Չոր դոնդող
Պատրաստման եղանակ`
Կարմիր պղպեղը մանր կտրատել, լցնել թասի մեջ, ավելացնել մանր կտրատած սոխն ու սխտորը: Հավի դոշը խորանարդների կտրատել, ավելացնել հավի անկաշի դոշիի միսը: Խճողակը համեմել, ավելացնել սերուցքը, դոնդողը: Զանգվածը 2 գնդի բաժանել, գնդերը դնել սննդային թաղանթի վրա, երկարուկ երշիկ ձևավորել, մի քանի տակ փաթաթել թաղանթով, ծայրերը կապել:
Կաթսայի մեջ ջուր եղացնել, երշիկները եփել 20 րոպե:
Հետո այն 6 ժամ դնել սառնարան, որ կրելիս պահպանվի ձրը: Ազատել թաղանթից, կտրտել և մատուցել:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ