16:22 , 26 հունիս, 2014
Life.panorama.am-ը գրում է.
Վերջերս կատարված հետազոտության արդյունքերով պարզվել է, որ գինու համային որակները ուժեղացնելու համար, այն պետք է խմել դաշնամուրի նավագակցության և կարմիր գույնի առկայության պայմաններում:
Ըստ մասնագետների` այս պայմանների բավարարման դեպքում գինին մոտավորապես 10 տոկոսով ավելի համեղ կարող է դառնալ: Հետզոտությունը անցակցվել է Իսպանիայի գինեգործական ընկերություններից մեկի աշխատակիցների կողմից, նախագծին մասնակցել է ավելի քան 3000 մարդ: Նրանցից յուրաքանչյուրին տրվել է մեկ գավաթ գինի, որը նրանք պետք է խմեին տարբեր երաժշտությունների և լուսավորությունների պայմաններում:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ