11:00 , 26 հունիս, 2014
Araratnews.am-ը գրում է.
ԱՄՆ-ի Քորնելի համալսարանում անցկացված հետազոտությունը ցույց է տվել, որ եթե կոնֆետները գտնվում են գրասենյակում թափանցիկ տուփի մեջ, ապա դրանք 46 տոկոսով ավելի արագ են սպառվում, քան եթե լինեին փակ ամանում։
Նույնիսկ նրանք, ովքեր շատ են սիրում կոնֆետ, այն պահում են անթափանց տարայում, հաճախ մոռանում են դրա գոյության մասին։ Թափանցիկ տարան հաճախ շեղում է աշխատանքից և ստիպում կոնֆետ ուտել։
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ