Բաղադրությունը`
Կաթնաշոռ-200 գրամ
Թթվասեր- 2 թեյի գդալ
Մեղր- 1 թեյի գդալ
Սալոր- 7-8 հատ
Չամիչ
Կոկոսի փաթիլներ-1 ճաշի գդալ
Քնջութ-1 ճաշի գդալ
Մուգ շոկոլադ- 10 գրամ
Նուշ- 8-10 հատ
Պատրաստման եղանակը`
Կաթնաշոռը մեղրով և թթվասերով խառնել:
.jpg)
.jpg)
Սալորը մանր կտրատել: Մթերքի համար նախատեսված տոպրակի վրա լցնել կոկոսի փաթիլներ և քնջութ: Վրան լցնել կաթնաշոռ, ապա սալոր և չամիչ:
