Ամենազզվելի տեսքով կերակուրները


21:01 , 12 հունիս, 2014

Ամենազզվելի տեսքով կերակուրներըLife.panorama.am-ը գրում է.

Կերակուրները պատրաստում են տարբեր եղանակներով` գազի վրա կամ էլեկտրական վառարանում, շոգեխաշման վառարանում կամ ուղղակի բաց կրակի վրա: Ներկայացնում ենք ձեզ կերակրատեսակներ, որոնք դժվար թե ձեզանից որևէ համարձակություն ունենա համտեսել` ինչպես էլ, որ դրանք պատրաստվեն:

Կամբոջայում ուտում են տարանտուլ սարդեր: Դրանք այնտեղ դելիկատես են համարվում:

Բոլորին հայտնի գարշահոտ փայտոջիլները Ինդոնեզիայում ուտելի խորտիկներ են:

Թյունոսի ակնախնձորը սովորական կերակուր է Չինաստանում և Ճապոնիայում:

Տարբեր տեսակի բզեզներ և կարիճներ` փայտիկների վրա. որպես քաղցրավենիք վաճառվում են Չինաստանի փողոցներում:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ