13:20 , 10 հունիս, 2014
Life.panorama.am-ը գրում է.
Դիետոլոգները անվանել են այն մթերքները, որոնք չպետք է ուտել նախաճաշին: Ահա դրանք.
Բանանը պարունակում է մեծ քանակությամբ մագնիում, ինչը կարող է հանգեցնել սրտանոթային հիվանդությունների առաջացմանը:
Նարինջը կարող է ալերգիա և գաստրիտ առաջացնել:
Լոլիկը և արմավը պարունակում են մեծ քանակությամբ դաբաղող թթուներ և պեկտին, որը կարող է հանգեցնել ստամոքսի խոցի առաջացմանը:
Հում բանջարեղենը (կաղամբ, վարունգ) հակացուցված է նախաճաշին օգտագործել այն մարդկանց, ովքեր խնդիրներ ունեն աղեստամոքսային համակարգի հետ, քանի որ կարող են գրգռել ստամոքսի լորձը:
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ