Պահքի ուտեստ. Դդմիկով և սնկով խավիար


09:56 , 29 մարտ, 2014

Life.panorama.am-ը գրում է.

Պահքի ուտեստ. Դդմիկով և սնկով խավիար

Բաղադրությունը՝

Դդմիկ - 1 կգ

Սունկ - 400 գրամ

Պոմիդոր - 3-5 հատ,

Պղպեղ - 1-2 հատ

Սոխ - 2-3 հատ

Գազար – 1 հատ

Սխտոր - 2-3 պճեղ

Տոմատի մածուկ - 1 ճաշի գդալ

Կիտրոնի հյութ - 1 ճաշի գդալ  

Սամիթ - մեկ փունջ

Աղացած սև պղպեղ

Կարմիր չիլի պղպեղ - 1/4 թեյի գդալ

Բուսական յուղ համար

Շաքարավազ - 1 թեյի գդալ

Պատրաստման եղանակը՝

Դդմիկը մաքրել և քերիչով անցկացնել: Այն աղով համեմել և թողնել 30-40 րոպե: Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել: Գազարը քերիչով անցկացնել: Պղպեղը քերչիով անցկացնել: Պոմիդորը մաքրել և բլենդերով հարել: Սունկը  քառակուսիներով կտրատել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ