Բաղադրությունը՝
Դդմիկ - 1 կգ
Սունկ - 400 գրամ
Պոմիդոր - 3-5 հատ,
Պղպեղ - 1-2 հատ
Սոխ - 2-3 հատ
Գազար – 1 հատ
Սխտոր - 2-3 պճեղ
Տոմատի մածուկ - 1 ճաշի գդալ
Կիտրոնի հյութ - 1 ճաշի գդալ
Սամիթ - մեկ փունջ
Աղացած սև պղպեղ
Կարմիր չիլի պղպեղ - 1/4 թեյի գդալ
Բուսական յուղ համար
Շաքարավազ - 1 թեյի գդալ
Պատրաստման եղանակը՝
Դդմիկը մաքրել և քերիչով անցկացնել: Այն աղով համեմել և թողնել 30-40 րոպե: Սոխը կիսալուսնաձև կտրատել: Գազարը քերիչով անցկացնել: Պղպեղը քերչիով անցկացնել: Պոմիդորը մաքրել և բլենդերով հարել: Սունկը քառակուսիներով կտրատել:
