Խմորի բաղադրությունը`
Ալյուր - 100 գրամ
Ձու - 5 հատ
Շաքարավազ - 100 գրամ
Կակաո- 15 գրամ
Կարագ – 25 գրամ
Օշարակի բաղադրությունը`
Շաքարավազ - 100 գրամ
Ջուր - 100 մլ
Կրեմի բաղադրությունը`
Խտացրած կաթ - 200 գրամ
Ձու - 3 հատ
Կարագ - 30 գրամ
Կակաոի փոշի - 20 գրամ
Վանիլին -1 պտղունց
Ջուր - 100 մլ
Շոկոլադե ջնարակի (գլազուր) բաղադրությունը`
Շոկոլադ - 200 գրամ
Հալած կարագ - 2 ճաշի գդալ
Պատրաստման եղանակը`
Ալյուրը, կակաոն խառնել, ապա առանձին ձուն շաքարավազով հարել:
.jpg)
