Օրվա բաղադրատոմսը. Տաք շոկոլադ ամեն օրվա համար


16:35 , 14 մարտ, 2014

Բաղադրությունը

33%-անոց սերուցք- 200 մլ

կաթ-100 մլ

սև շոկոլադ -250-300 գրամ

անանուխ- 5 թերթիկ

Горячий шоколад с мятным вкусом на каждое утро, пошаговый фото рецепт, кулинарный блог andychef.ru

Պատրաստման եղանակը

Իրար ենք խառնում սերուցքն ու կաթը և թույլ կրակի վրա եռացնում, երբ սկսի եռալ, ավելացնում ենք անանուխի տերևները: Քամիչի օգնությամբ այս ամենը լցնում ենք շոկոլադի վրա, որպեսզի անանուխի տերևները առանձնացնենք: Դրեք կրակի վրա և լավ խառնեք, մինչև շոկոլադը հալվի և համասեռ զանգված ստանաք: Պատրաստի շոկոլադը կարող եք օգտագործել նույն օրը 2-3 ժամ հետո, կամ ավելի լավ է հաջորդ օրը, ավելացրեք կաթին և վայելեք :)

Горячий шоколад с мятным вкусом на каждое утро, пошаговый фото рецепт, кулинарный блог andychef.ru

Горячий шоколад с мятным вкусом на каждое утро, пошаговый фото рецепт, кулинарный блог andychef.ru