Բաղադրությունը`
Դդում - 0.5 կգ
Ալյուր - 1 բաժակ
Աղ - 0.5 ճաշի գդալ
Շաքարավազ-0.5 բաժակ
Համեմունքներ-0.5 ճաշի գդալ
Ձիթապտղի յուղ
Պատրաստման եղանակը`
Դդումը քերիչով անցկացնել, ապա ավելացնել աղ և շաքարավազ: Այնուհետև ավելացնել ալյուր և համեմունքներ:
.jpg)
.jpg)
.jpg)
09:40 , 11 մարտ, 2014Life.panorama.am-ը գրում է.

Բաղադրությունը`
Դդում - 0.5 կգ
Ալյուր - 1 բաժակ
Աղ - 0.5 ճաշի գդալ
Շաքարավազ-0.5 բաժակ
Համեմունքներ-0.5 ճաշի գդալ
Ձիթապտղի յուղ
Պատրաստման եղանակը`
Դդումը քերիչով անցկացնել, ապա ավելացնել աղ և շաքարավազ: Այնուհետև ավելացնել ալյուր և համեմունքներ:
.jpg)
.jpg)
.jpg)
Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ