Օրվա բաղադրատոմս. Սթեյք «Մարսալա»


09:56 , 14 փետրվար, 2014

Life.panorama.am-ը գրում է.

Օրվա բաղադրատոմս. Սթեյք «Մարսալա»

Բաղադրությունը՝

Հորթի միս - 500 գրամ

Պանիր - 50 գրամ

Բուսական յուղ - 50 մլ

Գինի - 50 մլ

Աղ-ըստ ճաշակի

Պղպեղ – ըստ ճաշակի

Պատրաստման եղանակը՝

Միսը սառեցված չպետք է լինի: Հավանգով թեթևակի ծեծել միսը:

Պանիրը քերիչով անցկացնել: Լցնել մսի վրա:  Թավայի մեջ ձեթ լցնել և դնել կրակի վրա:  Միսը դնել վրա և 3 րոպե տապակել:

Ամբողջական հոդվածը կարող եք կարդալ այստեղ