15:55 , 7 փետրվար, 2014Բաղադրությունը`
Կեֆիր-300 մլ
Ալյուր-500 գրամ
Շաքարավազ-1 թեյի գդալ
Սոխ-1 հատ
Աղացած միս-500 գրամ
Սոդա-½ թեյի գդալ
Աղ, պղպեղ-ըստ ճաշակի
Պատրաստման եղանակը`
Շաքարավազը, կեֆիրը, աղ և սոդան լավ խառնել, այնուհետև ավելացնել ալյուր:
Աղացած միսը մանր կտրատած սոխով խառնել, այնուհետև ավելացնել պղպեղ և աղ:
Խմորը բաժանել գնդերի ու բացել շրջանակաձև: Ամեն մեկի մեջտեղում դնել աղացած միսը և եզրերը փակել: Չեբուրեկին երկու կողմով ձեթի մեջ տապակել:




